Home Over Ons Diensten Contact Ons

© 2017 - Resoluut Beveiliging

ND 5008

Over Ons

Kevin Mathurin werd op 21-10-1984 geboren in Paramaribo. Als eerste werd hij geboren van de 5 kinderen. Als kind wilde Kevin altijd profvoetballer worden en dat lukte hem ook maar het heeft helaas geen succes opgeleverd maar wel een prachtig ervaring. Als leerling ging het hem altijd goed af op school en vond het geweldig om van vele culturen te mogen leren.


In 2007 kreeg Kevin uit het niets een telefoontje, een aardige stem aan de andere kant van de telefoon vroeg aan hem "heeft u intresse om beveiliger te worden op de luchthaven Schiphol ?" Kevin die op dat moment nog zoekende was naar de juiste richting, vond dit een uitgelezen kans om deze mogelijkheid aan te pakken, en ging in op d'r aanbieding.


Reizend richting Den Haag vertrok hij met volle moed en was benieuwd naar zijn nieuwe avontuur. Eenmaal aangekomen en de gesprekken hebben gevoerd was de kogel door de kerk, en kreeg hij te horen dat hij zou gaan werken voor ISS Security & Services op de luchthaven Schiphol Amsterdam. Waar hij een werk/leerproject zou beginnen met als einddoel het beveiliging diploma van het SVPB. In 2007 werd het diploma behaald.


in 2008/2009 was Kevin al 3 jaar actief op de luchthaven (ISS Security&Services / Trigion Security / Securitas) en was het tijd om verder te gaan en de kijken wat er nog meer te zien was in het vak.


In 2010 begon Kevin bij de gemeente Amsterdam bij diverse overheidspanden als beveiliger (NVD Beveiliging en dat heeft hij 3 jaar mogen doen, toen het einde nabij was en de gemeentelijke aanbesteding werd gewonnen door Trigion was de overstap al in kannen en kruiken.


In 2014 toen Trigion de gemeentelijke aanbesteding bleef Kevin nog 2 jaar werken en vervolgens was de overstap naar D&B facility services een feit.


In 2015 werkte Kevin als Host/beveiliger bij D&B facility Services waar je meer te maken had met het informeren, begeleiden van de bezoekers.


In 2016 was het dan zover na een stroeve start bij Dev Security besloot Kevin om als ZZp'er te gaan werken want na al die jaren als beveiliger vond hij het tijd om zijn ervaring te gebruiken op de manier zoals hij dat het beste kan uitvoeren en daarmee opdrachtgevers, collega's, bezoekers en externe te laten zien wat hij kan, en dat pakte goed uit waardoor hij besloot om uiteindelijk voor zichzelf te starten en als ondernemer door te pakken.

 

In 2017 besloot Kevin om het een ND Vergunning te vragen zodat hij zelf de leiding had en met collega's onder hem te gaan werken, een grote stap maar daar was hij niet bang voor, hij zag dit als een kans om zichzelf te ontplooien en om zijn ervaring op de jongens beveiligers over te brengen want in al die jaren heeft Hij heel veel geleerd en met talloze collega's gewerkt, zoals objecten, evenementen, waardetransport, feesten, straatcoach, luchthavenbeveiliger, en nog veel meer zit er aan te komen.


Kevin wilt groeien met zijn bedrijf genaamd Resoluut Beveiliging die de toon zet en laat zien wat beveiliging inhoudt, geen woorden maar daden.